Η ζωή στην παραλία Δίπλα στη θάλασσα

Παραλία Μακρυάμμου στην Θάσο

Η παραλία της Μακρυάμμου φημίζεται για την αίσθηση γαλήνης που εκπέμπει η ασημένια άμμος και τα σμαραγδένια ρηχά νερά της. Αφεθείτε σε μια από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες του νησιού.

Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά της βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία παραλίας μας. Ο ρηχός και αμμώδης βυθός είναι ιδανικός για την πρώτη επαφή των παιδιών με τη θάλασσα. Μετά τη βουτιά ξαπλώστε κάτω από τη σκιά της ομπρέλας σας. Από την άκρη του κόλπου σας καλεί το νησάκι να ανακαλύψετε τον γεμάτο κοχύλια βυθό του. Όταν πια πέσει το σούρουπο, ατενίστε τον ουρανό και τη θάλασσα καθώς γίνονται ένα.

Για μια δόση αδρεναλίνης, δοκιμαστείτε στα θαλάσσια σπορ. Προσφέρουμε θαλάσσιο σκι, καγιάκ, όρθια σανιδοκοπηλασία (SUP) και θαλάσσια ποδήλατα. Για λίγο παιχνίδι πριν τη βουτιά θα βρείτε επίσης διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως γήπεδο τένις, μπάσκετ και beach-volley.

Άλλοτε πάλι, απολαύστε ένα αναζωογονητικό μασάζ δίπλα στην παραλία, νιώστε όλους τους μύες να χαλαρώνουν, αφουγκραστείτε τη θαλασσινή αύρα και αφήστε όλες τις έγνοιες πίσω σας.

  • Diving
  • Sup
  • Water Ski
  • Kayak